ZaVRTi na zeleno

flipbox-image

Projekt uređenja okoliša naše škole sufinanciran u sklopu
Ininog natječaja Zeleni pojas

 

Dragi prijatelji Centra za odgoj i obrazovanje Dubrava,

danas, 22. travnja obilježavamo Dan planeta Zemlje.  Ima li boljeg načina da ga obilježimo od vijesti da je projekt uređenja okoliša naše škole pod nazivom “ZaVRTi na zeleno” izabran za sufinanciranje u sklopu Ininog natječaja Zeleni pojas.

Na natječaj je pristiglo 348 prijava, a naš projekt jedan je od 12 izabranih za sufinanciranje! U uređenju okoliša Centra sudjelovat će učenici i zaposlenici Centra te Inini volonteri koji će nam biti velika pomoć u provedbi projekta. U razdoblju od svibnja do studenog 2021. planiramo zasaditi 150 sadnica autohtonog drveća i grmlja te unutar školskog atrija izraditi terapeutski vrt sa začinskim i ljekovitim biljem.

Zahvaljujemo Ini što nam je sufinanciranjem projekta omogućila urediti okoliš Centra kako bi zajedno dali doprinos očuvanju okoliša. Više o INA-i možete pročitati na https://www.ina.hr/.

Više o našem projektu možete čitati na

Facebook stranici projekta : https://www.facebook.com/Zavrti-na-zeleno-105690111659334/

i Instagram profilu projekta:  https://www.instagram.com/zavrtinazeleno//

gdje ćemo vas redovito izvještavati o svojim aktivnostima.

Zapratite nas za više informacija!

Iz medija

https://www.srednja.hr/novosti/zagrebacki-centar-gdje-nastavu-pohadaju-ucenici-s-motorickim-smetnjama-imao-je-sjajan-projekt/   https://www.in-portal.hr/pretraga/24339/coo-dubrava-odradjena-prva-faza-projekta-zavrti-na-zeleno

Read More »
Share on facebook
Share on google
Share on pinterest
Share on email