Odjel odgoja i
obrazovanja
nudi obrazovne programe
na razini strukovnog obrazovanja,
industrijsko – obrtničkih
zanimanja i programe za
stjecanje kompetencija

Izvannastavne aktivnosti

KULTURNA I JAVNA DJELATNOSTI CENTRA

Plan i program KJD-a je pratiti kalendar rada škole i događanja u široj i bližoj okolici. Obilježavaju se Dani zahvalnosti za plodove zemlje, blagdan Svih svetih, sjećanja na Vukovar, Božić, maskenbal, Uskrs, Valentinovo, Majčin dan, Dan grada Zagreba, Lipanjski susreti… Svaki mjesec posjeti nas neki poznati pjevač, glumac ili mađioničar. Idemo na kazališne predstave, književne večeri i večeri poezije. Organiziramo karaoke i naravno da najbolji dobiju i lijepe nagrade.

Previous slide
Next slide

Dodatna nastava

Dodatna nastava iz engleskog jezika održava se u terminu srijedom i petkom u 13:00 sati. U sklopu nastave najviše radimo na pripremanju za upise na fakultete i izlazak na tržište rada, pišemo životopise, pisma, eseje te radimo na pripremama za polaganje državne mature. Također potičemo čitanje, proširivanjem vokabularu i samostalno izražavanje.

Dopunska nastava

Izvannastavne aktivnosti

Izvannastavne aktivnosti održavat će se sukladno epidemiološkim mjerama te u dogovoru s učenicima.

ŠAH

Voditelj: Rajko Horvat

Jeste li za damin gambit, mat ili šah?
Nisu to nazivi novih turskih sapunica! Ne zaključujte na mah!
Nudimo vam zabavu u kojoj ćete protivniku, svojom mudrošću, oduzeti dah!
Što čekate?! Zaigrajte s nama šah!
Planiraju se susreti između članova sekcije, vježbe uz pomoć računala, sudjelovanje na prvenstvu grada Zagreba, prijateljsko natjecanje sa školom Goljak te sudjelovanje na turniru „Stjepan Bosak“.
Uzmite u ruke šahovske figurice, strpljenje, a ostalo prepustite profesoru
i dovedite protivnika u nezavidnu poziciju!

KAZALIŠNO-SCENSKA SKUPINA

Voditeljica: Melita Tisovec

Dramska skupina odlazi na kazališne predstave, dogovara se oko izbora tekstova, a onda kreće u akciju, u scensko improviziranje i na kraju u dramatizaciju. Sudjeluje u svim događanjima Centra kao i na manifestacijama „Dojdi osmaš, Zagreb te zove!“

Cijeli svijet je pozornica pa što čekaš, glumče ili glumica?!

UČENIČKA ZADRUGA „ISPOD DUGE“

voditeljice: Mirjana Trubić

Željeli bismo učenicima približiti proizvodni proces od njegova planiranja do tržišnog i drugog vrednovanja rezultata rada, naučiti ih njegovati baštinu i pučko stvaralaštvo. Svojim radovima sudjelujemo na smotrama, sajmovima, natjecanjima, izložbama i radionicama.
Uključi se i ti, nemoj staroj legendi vjerovati!
Pokaži kako je moguće ispod duge protrčati!

RECITATORSKA SKUPINA

voditeljica: Ljiljana Pacadi

Učimo izražajno čitanje umjetničkog teksta, sudjelujemo u svim događanjima Centra. Odlazimo na kazališne predstave i INITERLIBER, sudjelujemo u kvizu znanja povodom Međunarodnog dana knjige, obilježavamo posebne dane kao Majčin dan, Svjetski dan zaštite okoliša, Svjetski dan pjesništva…

Pjesnici su vječno treptanje u svijetu: pronađi pjesnika u sebi!

Accessibility Toolbar