17. INKAZ

Poštovani roditelji/staratelji,
ovim putem obavještavamo vas da će se 23. i 24. travnja 2024., nakon četiri godine, ponovno održati INKAZ. Riječ je o međunarodnom susretu kulturno-umjetničkih skupina osoba s teškoćama u razvoju koji COO Dubrava organizira od 1999., no zbog pandemije i preseljenja iza nas je četverogodišnja stanka. Organizacijski zahtjevi su veliki, stoga su utorak i srijeda nenastavni dani, ipak potičemo vas i učenike/korisnike da se odazovete manifestaciji te ta dva dana budete dio publike, dobre atmosfere i druženja.
INKAZ će se održati u dvorani crkve Sveta Mati Slobode, u prostoru koji učenici/korisnici poznaju s nastave TZK-a.
U utorak program traje od 13.30 do otprilike 17.15, a u srijedu od 14.00 do otprilike 17.00.
Organizacija prijevoza autobusom (jedan odlazak i jedan povratak u Dubravu) bit će su skladu sa zahtjevom programa i namjerom da učenici/korisnici mogu odgledati sve nastupe. U utorak autobus iz Dubrave kreće u 12.30 , a vraća se u 17.45. U srijedu autobus iz Dubrave kreće u 12.30, a vraća se u 17.30.

Ujedno, zbog velikog broja gostiju, učenici/korisnici neće imati organizirane obroke (ručak i užinu), a socijalna usluga poludnevnog boravka organizirat će se za učenike/korisnike kojima je to prijeko potrebno. Tih nekoliko učenika uključenih u boravak po potrebi će imati osiguran prijevoz kombijem, ali za ostale korisnike prijevoz kombijem ta dva dana se neće odvijati.

Veselimo se susretu i nadamo se vidjeti vas u što većem broju!

Podijelite ovu vijest

Accessibility Toolbar