Dojdi 8maš, Zagreb te zove!

10. svibnja 2024. na Zrinjevcu se 18. put održala manifestacija „Dojdi 8maš, Zagreb te zove!“.  A mi brojimo 11. sudjelovanje!

Manifestaciju organizira Gradski ured za obrazovanje, sport i mlade na čijem se popisu ove godine naš Centar nije našao. No, brza reakcija, nekoliko poziva i štand broj 65 bio je naš!

Trebalo se brzo organizirati, a pokazalo se da to nije problem s našim stručnim, vrijednim i kreativnim kolegama iz radionica, PO-om i koordinacijom voditeljice nastave. Svoje su proizvode spremno spakirali u kutije, a naši ih vozači dovezli na Zrinjevac. Kuhinja nam je (kao i svake godine) pripremila ukusne sendviče i potrebnu okrepu.

Učenici su se ove godine potpuno osamostalili – Dominik je stigao prvi na štand, a za njim Gabriel, Dora i Lovro (s novom frizurom), kasnije nam se pridružio  Dominik iz 3.b. S njima su bile i tri generacije djelatnica: Barbara, Martina i Snježana. Predivan sunčan dan širio je svoje veselje na sve generacije …

Od 10 sati na Zrinjevcu postaje vrlo živo i gužvasto, počinje glazbeno-scenski program (mi ove godine nismo imali nastup),  a učenici stižu u potrazi za potrebnim informacijama o izboru nastavka školovanja.

Podijelite ovu vijest

Accessibility Toolbar