Nagrađeni učitelji i nastavnici – Mirjana Trubić, najbolja među najboljima

Povodom Svjetskog dana učitelja Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih nagrađuje najbolje odgojno-obrazovne djelatnike. Ove je godine svečanost dodjele održana u ponedjeljak, 7. listopada u Kongresnoj dvorani na Zagrebačkom velesajmu.

S ponosom objavljujemo da se, među 513 najuspješnijih učitelja i nastavnika iz cijele Hrvatske, u Kongresnoj dvorani našla naša draga kolegica Mirjana Trubić, savjetnica i nastavnica stručno-teorijske nastave u programima za zanimanja iz sektora mode, tekstila i kože.

Mirjana nije samo nastavnica, iza nje su generacije učenika s razvojnim teškoćama kojima je podarila dio sebe i s kojima je nesebično prolazila odrastanje. Njen dugogodišnji rad prožet je iskustvom i suradnjom u pronalaženju uvijek novih prilika za postizanje uspjeha učenika.
Predanost, stručnost, profesionalnost, njeno htijenje, kolegijalnost i što je najvažnije srce ostavljaju neizbrisiv trag i daju brojne rezultate kojima odolijeva svim izazovima na putu njihova profesionalnog i osobnog usmjeravanja, a isto tako ostavljaju neizbrisiv trag na unapređenju i u promoviranju strukovnih i obrtničkih zanimanja.

Stoga, iznimno smo ponosni i drago nam je da su njen trud i rad prepoznati.

Ovim putem čestitamo i želimo puno uspjeha u daljnjem radu!

Djelatnici COO Dubrava

Podijelite ovu vijest

Accessibility Toolbar