MI SMO OVDJE – UKLJUČENI

Zahvaljujući Hrvatskom savezu udruga cerebralne i dječje paralize koji je nositelj projekta „Mi smo ovdje- Uključeni“ financiranog  iz  jednokratnih financijskih podrški za 2020. godinu objavljen od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i u kojem su Centar za odgoj i obrazovanje Dubrava  i UNUO partneri, naši korisnici pod stručnim vodstvom profesionalnog kuhara sudjeluju u kulinarskim radionicama.

Kulinarske radionice održavaju se od početka listopada. Predviđeno je ukupno 12 radionica od 4 sata tijekom listopada, studenog i prosinca. Korisnici Centra za odgoj i obrazovanje Dubrava pokazali su velik interes za odlazak na radionice. Djevojke i mladići koji su bili na radionicama s oduševljenjem prepričavaju što su naučili i odaju trikove kako da nam jela koja u svojim domovima pripravljamo budu ukusnija.

Naši korisnici predstavili su projekt i zajedno s partnerima obilježili Svjetki dan cerebralne paralize, 6.10.2020. u Arena Centru.

Nadamo se da će ovakvih projekata i radionica biti i tijekom iduće godine kako bi što više korisnika Centra i sličnih ustanova usavršilo svoje vještine ili naučilo osnove kako bi si sami mogli pripremiti ukusne obroke ili zanimljivom hranom počastiti drage goste.

Image

Podijelite ovu vijest

Accessibility Toolbar